Contactgegevens en aanmelding

Lijn-Gezinshuis-Gewoon-Samen

Ede is een toegankelijk dorp en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt praktisch voor de deur.

Ons adres:
Martijn & Marjon Kats
Doddendaal 35
6715 JV Ede

U mag ons altijd bellen voor informatie:
Martijn: 06-14 04 71 09
Marjon: 06-36 53 70 40

Mailen mag ook:
m.kats@entrealindenhout.nl

Aanmelding

Lijn-Gezinshuis-Gewoon-Samen

Gezinshuis Gewoon Samen is een zelfstandige zorgonderneming. De matching en/of aanmelding verloopt uitsluitend via Entrea Lindenhout.

Ons hulpverleningsteam bestaat uit het kind, de ouders, de (gezins)voogd en/of gemeente, een gedragswetenschapper en jeugdzorgwerker van Entrea Lindenhout en uiteraard wij zelf.

Wij hebben het keurmerk gezinshuizen in 2021 gehaald en Marjon is bezig met haar SKJ registratie.

Klachten

Lijn-Gezinshuis-Gewoon-Samen

Wij doen ons best om goede zorg te bieden en een veilig onderkomen te zijn. Het kan echter zijn dat er een klacht is. Daar staan we voor open en willen we graag weten. Wanneer wij geen passende oplossing hebben kunnen bieden, kunt u een klacht indienen. Dit doen we via EntreaLindenhout. Stuur een email naar: vertelhet@entrealindenhout.nl of bel naar het centrale nummer: 026 – 354 3333.

Het kan ook zijn dat een vertrouwenspersoon een oplossing kan bieden. Hiervoor is het AKJ. Zij bieden onafhankelijke personen die kunnen bijstaan met raad en daad.

Wilt u meer weten over bovenstaande, stuur ons dan een email. Wij kunnen dan zorgen voor de juiste informatie, foldermateriaal of doorverwijzen.

Klik op onderstaande logo's voor meer informatie.